Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Canapea- Pat William

Marge Home Collections
0008
LA COMANDA

Canapea-Pat WILLIAM - un pat superb cu tetiera curbata

Canapea tapitata in tesatura compusa din tetiera dehusabila ,cu finisaj din pasmanterie, somiera, baza de pat imbracata in husa avolgenta dehusabila , picioare lemn de fag

Canapeaua din imagine este conceputa pentru saltea de 80/200. Canapeaua necesita  saltea

Dimensiuni finale aprox.: Lungime = 2,20 m, Latime = 1,00 m, Inaltime tetiera = 1,05 m,inaltime brat = 86 cm, inaltime baza de pat (fara saltea) = 37 cm din care 10 cm spatiu liber.

Se realizeaza la comanda.

Alegerea materialelor disponibila in showroom;

Optional la comanda se poate realiza cu spatiu de depozitare cu pistoane pe gaz cu amortizare.

Patul mizeaza pe eleganta si pe PERFECTIUNEA DETALIILOR DE MANUFACTURA, mobilierul tapitat fiind lucrat de mesteri artizani specializati in Italia. De asemenea, un aspect foarte important este REZISTENTA patului care este conceput pentru a fi durabil in timp.

Clientii care au cumparat de la noi sunt foarte multumiti de calitatea produselor cat si de consultanta oferita in a face cea mai potrivita alegere.

Veniti in showroom sa vedeti detalii de manufactura, de asemenea sa simti calitatea tesaturilor si a materialelor folosite!