Paturi tapitate

Paturi tapitate personalizabile la comanda. Se lucreaza manual in materialul ales de client. Paturile pot fi tapitate in tesatura sau in piele naturala sau ecologica, dehusabile in totalitate sau capitonate. Se pot concepe cu spatiu de depozitare, cu lada.

Marge Home Collections
Pat Laurent - un pat dezirabil, un capitone modern! Descriere: Pat tapitat in piele naturala alba compus din tetiera cu capitonaj modern, somiera, baza...
LA COMANDA

Marge Home Collections

Descriere:

Pat tapitat in tesatura, compus din tetiera capitonata, somiera, baza de pat imbracata in husa avolgenta, picioare strunjite in lemn de fag.

Patul din imagine este conceput pentru saltea de 160/200cm.

Dimensiuni finale aprox.: Lungime = 2,14m, Latime = 1,74m, Inaltime tetiera = 1,30m, inaltime baza de pat (fara saltea) = 45 cm din care 20 cm spatiu liber.

Se realizeaza la comanda.

Alegerea materialelor (tesatura, piele naturala sau piele ecologica) disponibila in showroom;

Optional la comanda se poate realiza cu spatiu de depozitare cu pistoane pe gaz cu amortizare.

Patul mizeaza pe eleganta si pe PERFECTIUNEA DETALIILOR DE MANUFACTURA, mobilierul tapitat fiind lucrat de mesteri artizani specializati in Italia. De asemenea, un aspect foarte important este REZISTENTA patului care este conceput pentru a fi durabil in timp.

Clientii care au cumparat de la noi sunt foarte multumiti de calitatea produselor cat si de consultanta oferita in a face cea mai potrivita alegere.

Veniti in showroom sa vedeti detalii de manufactura, de asemenea sa simti calitatea tesaturilor si a materialelor folosite!

LA COMANDA

Marge Home Collections
Pat Melbourne - versatil Descriere: Pat tapitat compus din tetiera realizata din panouri tapitate si capitonate butone', somiera, baza de pat...
in stoc

Marge Home Collections

Pat tapitat capitonat cu catifea neagra cu cristale Swarovsky originale Austria

LA COMANDA

Marge Home Collections

pat tapitat roz dungi romantic

LA COMANDA