Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Marge Home Collections
Marge-19
LA COMANDA

Pat Doha - un pat modern cu un design deosebit, care implica o manopera minutioasa si precisa din partea mesterilor tapiteri.

Descriere:

Pat tapitat in tesatura compus din tetiera cu finisaj, somiera, baza de pat imbracata in husa avolgenta, picioare strunjite in lemn de fag.

Patul din imagine este conceput pentru saltea de 160/200 si include spatiu depozitare (lada).

Dimensiuni finale aprox.: Lungime = 2,14 m, Latime = 1,80 m, Inaltime tetiera = 1,20 m, inaltime baza de pat (fara saltea) = 37 cm din care 10 cm spatiu liber.

Se realizeaza la comanda.

Alegerea materialelor (tesatura, piele naturala sau piele ecologica) disponibila in showroom;

Avantaje

Patul mizeaza pe eleganta si pe PERFECTIUNEA DETALIILOR DE MANUFACTURA, mobilierul tapitat fiind lucrat de mesteri artizani specializati in Italia. De asemenea, un aspect foarte important este REZISTENTA patului care este conceput pentru a fi durabil in timp.

Clientii care au cumparat de la noi sunt foarte multumiti de calitatea produselor cat si de consultanta oferita in a face cea mai potrivita alegere.

Veniti in showroom sa vedeti detalii de manufactura, de asemenea sa simti calitatea tesaturilor si a materialelor folosite!