Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Marge Home Collections
Marge-07
LA COMANDA

Pat Luciano - O capodopera artizanala, mai mult decat un pat rotund.

Capitonajul realizat pe tetiere semirotunde sunt lucrari complexe pe care doar mesterii artizanali foarte experimentati le pot realiza corect.

Descriere:

Pat tapitat in piele naturala compus din tetiera capitonata, somiera, baza de pat, picioare.

Patul din imagine este conceput pentru saltea rotunda cu diametrul de 2,10m incastrata aprox. 10cm. Disponibil si in dimensiune mai mica la cerere.

Dimensiuni finale aprox.: Diametrul total pat 2.60m, inaltimea patului + saltea incastrata ~ 45cm; inaltime tetiera ~ 85 cm (din care aprox. 40cm capitonata);

Se realizeaza la comanda.

Optional la comanda se poate realiza capitonajul cu cristale Swarovski.

Avantaje:

Patul mizeaza pe eleganta si pe PERFECTIUNEA DETALIILOR DE MANUFACTURA, mobilierul tapitat fiind lucrat de mesteri artizani specializati in Italia.De asemenea, un aspect foarte important este REZISTENTA patului care este conceput pentru a fi durabil in timp.

Clientii care au cumparat de la noi sunt foarte multumiti de calitatea produselor cat si de consultanta oferita in a face cea mai potrivita alegere.

Veniti in showroom sa vedeti detalii de manufactura, de asemenea sa simti calitatea tesaturilor si a materialelor folosite!