Servicii

La Marge Home Collections, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru a satisface nevoile și dorințele clienților noștri. Avem o gamă variată de servicii special concepute pentru a vă ajuta să vă creați un spațiu de locuit personalizat și unic. Iată oferta noastră de servicii:

1. Consultanță profesională: Echipa noastră de experți în design interior vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță specializată în alegerea tesaturilor, a materialelor și a produselor cele mai potrivite pentru gusturile și necesitățile dumneavoastră. Vom lucra împreună pentru a vă crea un interior perfect adaptat stilului dumneavoastră și pentru a realiza amenajări unice și armonioase.

2. Mobilier personalizat: Punem la dispoziție mobilier tapitat personalizabil, lucrat manual în cele mai mici detalii. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de materiale, culori și finisaje, pentru a vă crea piese de mobilier care să se potrivească perfect stilului dumneavoastră și să aducă un plus de farmec și eleganță locuinței dumneavoastră.

3. Amenajări complete: Oferim soluții complete de amenajare a dormitoarelor și nu numai, prin coordonarea tapiteriilor, draperiilor și a altor elemente decorative. Echipa noastră de specialiști vă va ajuta să creați un design armonios și să coordonați culorile și materialele în întregul spațiu.

4. Servicii de măsurători și decorare „la cheie”: Ne asigurăm că totul este perfect în fiecare detaliu. Echipa noastră va efectua măsurători profesionale și va realiza decorarea „la cheie” a ferestrelor cu perdele, draperii, sisteme de prindere și alte accesorii decorative, astfel încât să obțineți un aspect final impecabil.

5. Transport și montaj profesionale: Ne asigurăm că produsele dumneavoastră ajung în siguranță la destinație. Oferim servicii de transport și montaj profesionale, astfel încât să vă bucurați de achizițiile dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, fără griji suplimentare.

6. Seriozitate și garanție: La Marge Home Collections, suntem dedicați în a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și vă garantăm că veți beneficia de produse și servicii fiabile. Ne respectăm termenele și ne asigurăm că sunteți complet mulțumiți de fiecare aspect al colaborării noastre.

Vă invităm să profitați de oferta noastră de servicii și să ne permiteți să vă ajutăm să vă transformați casa într-un spațiu personalizat și deosebit. Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul procesului, asigurându-ne că visele dumneavoastră devin realitate.